Олія для обличчя Skin Perfection Face Oil

510,00
Біоміметична олія для обличчя з невагомою текстурою та оксамитовим фінішем. Має некомедогенну формулу, швидко вбирається та не залишає відчуття липкості або жирності на шкірі. Формула адаптована під потреби шкіри будь-якого типу.

Завдяки унікальним рослинним компонентам, олія зміцнює захисний бар'єр шкіри, зволожує шкіру та відновлює її природний баланс. Олія має седативний ефект, який знімає напругу та надає почуття розслаблення. Унікальний склад олії забезпечує ефективний захист від зовнішніх факторів, зберігаючи вашу шкіру молодою та пружною.
Регулюйте тон шкіри та активуйте її регенерацію, щоб досягти сяючого та здорового вигляду.

Склад: Dicaprylyl Carbonate, Oleyl Erucate, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, C13-15 Alkane, Polyglyceryl-6 Oleate, Squalane (Olive), Persea Gratissima (Avocado) Fruit Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenyl Triacetate, Acetyl Rheum Rhaponticum Root Extract, Tocopherol Acetate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool

Спосіб застосування: Розігріти декілька крапель олії у долонях та масажними рухами нанести на обличчя, шию та зону декольте, дати ввібратися 10-15 хвилин. Використовувати на попередньо очищену вологу шкіру.
Личить до шкіри будь-якого типу, зокрема чутливої.

Протипоказання: Iндивідуальна непереносимість компонентів. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі – промити водою.

Зберігати при температурі від + 5°С до + 25°С якомога далі від прямих сонячних променів та в недосяжному для дітей місці. Зберігати на відстані не менше 0.5 м від увімкнених опалювальних приладів. Після відкриття зберігати флакон у холодильнику.
Олія може давати осад з натуральних компонентів та колір може відрізнятися.

Термін придатності: 18 місяця з дати виробництва | 3 місяці після відкриття флакону