Балансувальний тонер Balancing Facial Mist

420,00
Нормалізація pH шкіри після очищення – один з найважливіших кроків, особливо для чутливої та схильної до подразнень шкіри. Тонер-міст має дружній до шкіри pH, що забезпечує миттєве відчуття комфорту відразу після нанесення. Засіб сприяє підтримці оптимального рівня зволоження шкіри та її захисту від стресу, викликаного зовнішніми забруднювачами та ультрафіолетовим промінням. Також він ідеально підходить для застосування в якості термальної води для обличчя, даруючи оновлення та почуття свіжості протягом усього дня.

Склад: Aqua, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Phospholipids, Melatonin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Parfum

Спосіб застосування: Розпорошити на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте з відстані 15-20 см. Тонер-міст відмінно підходить для освіження шкіри протягом дня і підвищення її захисної функції. Підходить для шкіри будь-якого типу, зокрема чутливої.

Протипоказання: Iндивідуальна непереносимість компонентів. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі – промити водою.

Зберігати при температурі від + 5°С до + 25°С якомога далі від прямих сонячних променів та в недосяжному для дітей місці. Зберігати на відстані не менше 0.5 м від увімкнених опалювальних приладів.

Термін придатності: 24 місяця з дати виробництва | 3 місяці після відкриття флакону