Ламелярний крем Revival & Soothing Hydration MLE Cream

850,00
Цей лагідний проте інтенсивний ламелярний крем увібрав у себе найпотужніші інгредієнти спрямовані на відновлювання епідермального бар'єру, заспокоєння чутливої та подразненої шкіри та надання максимального рівня зволоженості тканинам. Цей засіб поверне сили, тонус та природне сяйво вашій шкірі, а також надасть обличчю віпдочивший та розслаблений вигляд.

Склад: Aqua, Squalane (Olive), Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, C13-15 Alkane, Polyglyceryl-6 Oleate, Cetearyl Glucoside, Pentylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Pinus Cembra Wood Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Phospholipids, Melatonin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Alcohol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Parfum

Спосіб застосування: Використовувати на попередньо очищену шкіру вранці і ввечері. Масажними рухами нанести невелику кількість крему на вологу або суху шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Підходить для шкіри будь-якого типу, зокрема чутливої.

Протипоказання: Iндивідуальна непереносимість компонентів. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі – промити водою.

Зберігати при температурі від + 5°С до + 25°С якомога далі від прямих сонячних променів та в недосяжному для дітей місці. Зберігати на відстані не менше 0.5 м від увімкнених опалювальних приладів.

Термін придатності: 24 місяця з дати виробництва | 3 місяці після відкриття флакону

*Відтінок продукту може змінюватися через концентрацію натуральних складових. Перед застосуванням збовтати.