Ламелярний клінсер Naked Beauty MLE Cleanser

510,00
Багата структура ламелярного клінсера дозволяє ефективно очистити шкіру не пошкоджуючи її природний захисний бар'єр. Крем не містить агресивних, шкідливих ПАР, не піниться та не дратує тендітну шкіру обличчя. Клінсер має нейтральній збалансований pH, що допомагає здобути відчуття максимального комфорту одразу після очищення. Усунувши забруднення и наслідки зовнішнього стресу клінсер залишає шкіру зволоженою та шовковистою. Засіб ідеально підходить для чутливої та схильної до почервоніння шкіри.

Склад: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Squalane (Olive), Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Hexylene Glycol, Glycerin, Pinus Cembra Wood Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Lecithin, Phospholipids, Melatonin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Alcohol, Xanthan Gum, Parfum

Спосіб застосування: Для очищення шкіри нанести крем на суху шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Виконати масажні рухи та змити залишки теплою водою. Нанести тонер Balancing Mist та перейти до зволожувальних засобів серії Hemp Glow Ritual. Щоб зняти макіяж з області очей, нанесіть невелику кількість крему на ватний диск, заберіть косметику та змийте залишки теплою водою.

Протипоказання: Iндивідуальна непереносимість компонентів. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі – промити водою.

Зберігати при температурі від + 5°С до + 25°С якомога далі від прямих сонячних променів та в недосяжному для дітей місці. Зберігати на відстані не менше 0.5 м від увімкнених опалювальних приладів.

Термін придатності: 24 місяця з дати виробництва | 3 місяці після відкриття флакону

*Відтінок продукту може змінюватися через концентрацію натуральних складових